R&A Events, dat is Reliable & Ambitious!

Work WITH US

Bij R&A Events Antwerpen werken we samen met de beste event partners in de sector. Denk aan hotels met grandioze evenementenzalen. Of aan cateraars met een neus voor gastronomie. Bovendien kennen wij de beste evenementenlocaties op ons duimpje. We leveren steeds correct opgeleid personeel en een fijn uitgewerkte service voor elk type evenement. Van opbouw en afbraak tot coördinatie, organisatie en bediening: R&A Events neemt deze taken op zich. Elk evenement vraagt een unieke aanpak op maat van het bedrijf of de particulier. Net dat maakt de uitdaging nog prettiger! R&A Events Antwerpen is dé betrouwbare coördinator voor alle soorten evenementen in de regio Antwerpen. Daag ons uit. Work with us!

Alle soorten events

Bedrijven pakken graag uit met verrassende evenementen, maar ook de vriendelijke buurman organiseert al eens een bijzonder feestje om al z’n vrienden te verrassen. Het aantal organisaties waarbij R&A Events Antwerpen een belangrijke bijdrage kan leveren, valt niet op een hand te tellen. Denk onder meer aan kleinere evenementen zoals voorstellingen van een nieuw product aan influencers. Uiteraard in een unieke omgeving! Of wat dacht je van een incentive voor topklanten van je onderneming. Bij ons kun je ook terecht voor ruimere activiteiten zoals de coördinatie van een personeelsfeest van een beursgenoteerde firma, het aankondigen van een prototype aan concessiehouders of zelfs het hosten van een partijfeest na de gewonnen verkiezingen. Ongeacht wat je functie ook is, in ons zul je steeds een betrouwbare event partner vinden.

onze partners

Bent u op zoek naar een uniek creatief concept voor uw evenement? Twijfel niet langer en neem contact op met R&A Events Antwerpen!